Background Image

Kogelwerend Glas


Bij Vito Security begrijpen we dat veiligheid een absolute prioriteit is. Daarom bieden we hoogwaardige oplossingen, waaronder in ons assortiment kogelwerend glas, op maat en naar wens ontworpen.

Vito Security levert en plaatst kogelwerend glas inclusief veiligheidskozijn.
Uitvoerig getest en met bijhorende certificaten is ons kogelwerend glas leverbaar in BR1/BR7. FB4, FB5, FB6 en FB7.

Ons kogelwerend glas is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit om weerstand te bieden tegen verschillende bedreigingen, waaronder kogels en inbraakpogingen.
We begrijpen dat helderheid van cruciaal belang is. Daarom zorgt ons kogelwerend glas voor maximale lichttransmissie zonder concessies te doen aan veiligheid.
Elk project is uniek. Ons team van experts staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.
Tevens voldoet het kogelwerend glas van Vito Security aan strikte internationale normen en certificeringen, wat een garantie is voor betrouwbaarheid en prestaties.

Vito Security onderscheidt zich door de hoge mate van flexibiliteit. Wij begrijpen dat snelheid vaak van levensbelang is. Hierdoor kunnen wij de producten ook met spoed leveren.

Of het nu gaat om overheidsgebouwen, financiële instellingen, ambassades of residentiële woningen, ons kogelwerend glas is geschikt voor diverse toepassingen.

Toepassingen kogelwerend glas Vito Security:
Bedrijven
Juweliers
Overheid
Gevangenis
Winkels
Particulieren
Onderwijs
Ministeries

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Veiligheid begint bij Vito Security.


Office:

Kryptonstraat 32-9
7031 GG WehlNederland
+31(0) 314 - 393666
info@vitosecurity.com