Background ImageVeiligheidsdeur klasse RC4security-class4-bolts
Een veiligheidsdeur van Vito Security met beveiligheidsniveau 4 biedt extra zware beveiliging voor locaties met een hoge kans op inbraak. Tevens kan deze deur als kogelwerende deur worden uitgevoerd.

Uitstekende geluidsisolatie, zowel vuur- als kogelbestendig – deze deur is alles wat u nodig heeft om uw huis ondoordringbaar te maken. Tevens kan de deur brandvertragend worden uitgerust tot 60 minuten.

Onze deuren worden vervaardigd met geavanceerde materialen om maximale weerstand te bieden tegen inbraakpogingen.

We begrijpen dat veiligheid hand in hand moet gaan met stijl. Onze inbraakwerende deuren in RC2,RC3,RC5 worden zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen om uw ruimte te verrijken. De deur is een visitekaartje van uw woning of bedrijf.

Elke situatie is uniek. Daarom bieden we maatwerkoplossingen, van afmetingen tot designelementen, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze veiligheids deuren voldoen aan strikte internationale normen en certificeringen, waardoor u de hoogste kwaliteit en prestaties kunt verwachten.

Ontdek hoe Vito Security's RC3, RC4 en RC5 deuren een nieuwe standaard van veiligheid en stijl kunnen vestigen in uw ruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies. Uw veiligheid, onze prioriteit.
Veiligheidsniveau 4 – Technische informatie

Specificatie geluidsisolatie

45 dB Rw (C;Ctr)

Specificatie thermische transmissie (warmte/koude)

1,5 W (m2-K)

Weerstand tegen inbraak (Beveiligingsniveau)

ENV 1627 
WK4 Class 4

Weerstand tegen herhaaldelijk openen en sluiten

200 000 cycles

Weerstand tegen vuur

EI EI45

Weerstand tegen kogels

FB 4

Weerstand tegen zware wind

Class C3

Specificatie luchtdichtheid

Class 3

Specificatie waterdichtheid

Class 1A
 


Office:

Kryptonstraat 32-9
7031 GG WehlNederland
+31(0) 314 - 393666
info@vitosecurity.com